طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى 2014 , بالصور و خظوات تحضير الكبدة الاسكندرانى 2014
النهارده جيبالكم طريقه لذيذه وتحفه لعمل الكبده الاسكندرانى وتعتبر الكبده من الاكلات المغذيه والمفضله والمحبوبه لدى الكبار والصغار واليكم اجمل واطعم واحلى طريقه لعمل الكبدة الاسكندرانى بالخطوات والصور وهذه الطريقه بخطوات سهله وبسيطه جدا يارب تنال اعجابكم ورضاكم
المقادير
1/2 كيلو كبده مقطعة شرايح
(المقادير دي لشخصين او 3 بس لو اكتر بتزودي الكمية )
فلفل رومي ألوان حوالي 5 أو 6 وحدات
فلفل حامي ( حسب الرغبة )
بصل مقطع شرايح
تتبيلة الكبدة
حوالي 4 أو 5 فصوص ثوم كبيرة مدقوقة
خل
ليمون
ملح وفلفل
الطريقة
هاتي الكبدة الشرايح واغسليها كويس أوي بالخل والليمون
تبليها بالثوم المدقوق والملح والفلفل وغرقيها في الخل والليمون
سيبيها لمدة نصف ساعة
بعد كده قطعي البصل والفلفل الحار والفلفل الرومي شرايح

طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى 2014 , بالصور و خظوات تحضير الكبدة الاسكندرانى 2014
بعد كده اخلطيهم مع بعض
وجيبى طاسة وحطي فيها شوية زيت ذرة أو عباد زي ماتحبي
وطشي فيها الكبدة

سيبيها تغلي مع بعضها على نار عالية
وبعدين وطي عليها النار لتحت
ماتضيفيش ليها مية هي هتنزل ميتها وهتستوي فيها
بعد كده علي عليها النار علشان تنشف
زي كده

بعد ماميتها تنشف أعدي قلبيها لحد ماتتحمر في الزيت اللي انتي كنتي حطاه
النهارده جيبالكم طريقه لذيذه وتحفه لعمل الكبده الاسكندرانى وتعتبر الكبده من الاكلات المغذيه والمفضله والمحبوبه لدى الكبار والصغار واليكم اجمل واطعم واحلى طريقه لعمل الكبدة الاسكندرانى بالخطوات والصور وهذه الطريقه بخطوات سهله وبسيطه جدا يارب تنال اعجابكم ورضاكم
المقادير
1/2 كيلو كبده مقطعة شرايح
(المقادير دي لشخصين او 3 بس لو اكتر بتزودي الكمية )
فلفل رومي ألوان حوالي 5 أو 6 وحدات
فلفل حامي ( حسب الرغبة )
بصل مقطع شرايح
تتبيلة الكبدة
حوالي 4 أو 5 فصوص ثوم كبيرة مدقوقة
خل
ليمون
ملح وفلفل
الطريقة
هاتي الكبدة الشرايح واغسليها كويس أوي بالخل والليمون

تبليها بالثوم المدقوق والملح والفلفل وغرقيها في الخل والليمون
سيبيها لمدة نصف ساعة
بعد كده قطعي البصل والفلفل الحار والفلفل الرومي شرايح

طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى 2014 , بالصور و خظوات تحضير الكبدة الاسكندرانى 2014
بعد كده اخلطيهم مع بعض
وجيبى طاسة وحطي فيها شوية زيت ذرة أو عباد زي ماتحبي
وطشي فيها الكبدة

سيبيها تغلي مع بعضها على نار عالية
وبعدين وطي عليها النار لتحت
ماتضيفيش ليها مية هي هتنزل ميتها وهتستوي فيها
بعد كده علي عليها النار علشان تنشف
زي كده

بعد ماميتها تنشف أعدي قلبيها لحد ماتتحمر في الزيت اللي انتي كنتي حطاه
المصدر: منتديات بنات ليبيا
'vdrm ulg hg;f]m hghs;k]vhkn 2014 < fhgw,v , o/,hj jpqdv
No comments:
Post a Comment