Monday, March 24, 2014

موضوع افضل طريقة لتحضير سلطة بابا غنوج بالفرن امة اقرا


افضل طريقة لتحضير سلطة بابا غنوج بالفرن


من السلطات الشعبية ومناسبة مع أغلب أنواع الأكلات

مده التحضير والطهى: ساعة الا ربع






المقادير:

1 حبة باذنجان رومى(ربع كيلو تقريبا)1 حبة فلفل رومى كبيرة
ا بصلة وسط
فص ثوم مفروم
علبة زبادى
2 ملعقة كبيرة طحينة ليمونة صغيرة
ملح
وكمون حسب الرغبة
معلقة كبيرة خضرة محشى مفروم.


طرسقة التحضير:






1- تغليف ثمرة الباذنجان وثمرة الفلفل والبصل فى ورق فويل.







2- قومي بادخالها في الفرن على ردجة حرارة عالية
لمدة ساعه الا ربع تقريبا.






3- استخرجي الثمرات بعد التأكد من نضجها تماما
كما هو موضح في الصورة






4- خلط البصل والفلفل (بعد تنظيفه من البذور)
والباذنجان بعد تقشيره في الكبة أو الخلاط.






5- اضافة باقي المقادير للكبة وخلطها جيدا






6- تقدم باردة مع أي أكلة على سفرتك
وبالهنا والعافيه




No comments:

Post a Comment