Sunday, February 9, 2014

موضوع بسبوسه ب النارجين امة اقرا




,’


بسبوسه النارجين

:31:

المقادير :

كوب سميد

كوب سكر

ثلآث ارباع حليب بودره

ثلآث ارباع زيت

نص كوب نارجين

علبه قشطه

بيضتان

ملعقعه صغيره بيكنج بودر

ملعقه صغيره فانيلا

:31:

عمل الشيره :

كوب سكر

نص كوب ماء

نص ليمونه


:31:

الطريقه :

قبل كل شي نسخن الفرن وندهن الصينه ب الزيت و يفضل تكون الصينيه مستطيله

نخلط المواد الجافه اولا ( السميد - النارجين - السكر - الحليب - بيكنج بود والفانيلا )

نخلطهم تمام وبعد م نتاكد ان انخلطت كويس نضيف الزيت والبيض والقشطه

ونخلط يدويا لحد م تندمج المكونات سوا , وبعد كدا نسكبها ب الصينه وندخلها الفرن


طريقه الشيره :

نخلط السكر والماء على النار لين يغلي
ويصير متماسك يوم يذوب السكر
نحط الليمونه


ملآحظه :

- لطعم احلى زيدي القشطه علبتين ب الكثير في المقادير الواحده
- قبل م تحطي الشيره لازم واحد منهم يكون بارد والتاني حار
- و يفضل وضع الشيره بارده على البسبوسه وهي ساخنه




ويقدم , و صحه وهنا:ta7a_572:


كان معكم الشيف : لمى:11::24:



No comments:

Post a Comment