,’

:31:
المقادير :
كوب سميد
كوب سكر
ثلآث ارباع حليب بودره
ثلآث ارباع زيت
نص كوب نارجين
علبه قشطه
بيضتان
ملعقعه صغيره بيكنج بودر
ملعقه صغيره فانيلا:31:
عمل الشيره :
كوب سكر
نص كوب ماء
نص ليمونه:31:
الطريقه :
قبل كل شي نسخن الفرن وندهن الصينه ب الزيت و يفضل تكون الصينيه مستطيله
نخلط المواد الجافه اولا ( السميد - النارجين - السكر - الحليب - بيكنج بود والفانيلا )
نخلطهم تمام وبعد م نتاكد ان انخلطت كويس نضيف الزيت والبيض والقشطه
ونخلط يدويا لحد م تندمج المكونات سوا , وبعد كدا نسكبها ب الصينه وندخلها الفرن طريقه الشيره :
نخلط السكر والماء على النار لين يغلي
ويصير متماسك يوم يذوب السكر
نحط الليمونه ملآحظه :
- لطعم احلى زيدي القشطه علبتين ب الكثير في المقادير الواحده
- قبل م تحطي الشيره لازم واحد منهم يكون بارد والتاني حار
- و يفضل وضع الشيره بارده على البسبوسه وهي ساخنه ويقدم , و صحه وهنا:ta7a_572:
كان معكم الشيف :
لمى:11::24:
No comments:
Post a Comment