Monday, February 10, 2014

موضوع ( الجمبري المقلي ) بطريقة *Rabab * امة اقرا





مرحبااااااااااا اعزائي:HH::HH:
كيفكم اخباركم علومكم
ان شاء الله تمااااااااااااااام التمام
الليوم عملت لكم طبق انمااااا ايه
اكيد طبق على طريقة رورو واكيد بلا شك طعمه جنااااااااان:smile::smile:

اسمه الجمبري المقلي ..



الجمبري المقلي بطريقة *Rabab  الجمبري المقلي بطريقة *Rabab الجمبري



والطريقه هي.



نجيب الجمبري ونتبله بملح ثم نضعه بالبيض
وبعد ذالك نحطة في الدقيق ونقلبة كويس في الدقيق


وفي هذا الوقت قد يكون الزيت ساخن لكي نضع الجمبري اللين مانشوف انه الجمبري مستوي
وصار مقرمش يم يم يم


الصنف الثاني.
الرز المصري
وهي طبعا على طريقتي بعد
نقوم بسلق الرز المصري مع شويه زيت وملح
وخليه يستوي على رااحته


والكيد مع الاطباق الجانبيه اللي هو الفتووش والشبس
واكيد تعرفوا طريقتهم>>>> الصراحه مافيني حيل اشرح طريقته هع

وبسسس
جربووووووووووووه ولان تندموااا
واعطوني رائيكم
وان شاء الله هالطبق يعجبكم


تحياتي الوديه

rabab

( hg[lfvd hglrgd ) f'vdrm *Rabab *





( hg[lfvd hglrgd ) f'vdrm *Rabab * ( hg[lfvd hglrgd ) f'vdrm *Rabab *





No comments:

Post a Comment