المكونات
½ كيلو لحمة مفرومة
1½ كوب فول صويا
½ ملعقة صغيرة قرفة
2 فص ثوم مفروم
ملح وفلفل أسود
بصلة مفرومة
¼ كوب ميه
بهارات
طريقة التحضير
1- انقعي فول الصويا في الميه لمدة ساعة، وبعدين صفيه كويس من الميه وضيفي عليه باقي المكونات، وافرميهم كويس مع بعض لحد ما تكون العجينة ناعمة.
2- حطي كيس بلاستيك مدهون بالزيت وبعد كده افردي عليه العجينة، وبعدين افردي عليها كيس بلاستيك تاني مدهون بالزيت، وابدأي افرديها بالنشّابة.
3- قطعي العجينة لدوائر وحطيها في الفريزر لمدة ساعة، وبعدين طلعيها من الفريزر وابدأي حمريها في الزيت، وقدميها.. وبالهنا والشفا
No comments:
Post a Comment